Maj 2019r.
P W Ś C P S N

PRIME CAR MANAGEMENT S.A.
ul. Polanki 4
80 - 308 Gdańsk
T: (+48) 58 340 44 00

Centrum Techniczne
T: (+48) 58 340 44 01

Newsletter
Jeśli chcą Państwo otrzymywać aktualnosci o działalności Prime Car Management a także najnowsze raporty proszę podać adres email poniżej.
zapisz wypisz

Raport nr 45/2018 – Stanowisko Zarządu Prime Car Management S.A. dotyczące wezwania do zapisywania się na sprzedaż akcji Spółki, ogłoszonego w dniu 7 listopada 2018 r. przez PKO Leasing S.A.

Zarząd Prime Car Management S.A. ("Spółka"), działając na podstawie art. 80 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych w załączeniu przekazuje do publicznej wiadomości stanowisko Zarządu Spółki dotyczące wezwania ogłoszonego w dniu 7 listopada 2018 r., przez PKO Leasing S.A., do zapisywania się na sprzedaż akcji Spółki („Wezwanie"). Stanowisko Zarządu w sprawie Wezwania przekazane zostaje wraz z opinią na temat ceny akcji Spółki określonej w Wezwaniu.

Załącznik: Stanowisko Zarządu